Brand in fietsenstalling in Almere

admin
442 Views

Almere – Op woensdagmiddag rond de klok van 12:30 uur is de brandweer van Almere uitgerukt voor een brand gebouw aan de Louis Armstrongweg te Almere.

De brandweer is hiervoor met spoed ter plaatse gevraagd. Terplaatse bleek het te gaan om een fietsenstalling nabij het bedrijf Atrium. De brandweer probeert het hek open te knippen om zo de toegang zich te verschaffen op het terrein. Bij de brand komt veel rookontwikkeling vrij. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Door snelle inzet van de brandweer is de fietsenstalling bespaard gebleven.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Uitslaande brand in Bungalow in Ermelo

442 Views Op recreatiepark Het Veluwse hof aan de Gentenerf in Ermelo heeft woensdagmiddag een uitslaande brand gewoed. Bij de brand kwam veel rook vrij, ook waren er explosie’s te horen. De brand was uitslaand uit het dak. De brandweer had de brand snel onder controle. De bungalow liep flinke […]
×