Drugslab aangetroffen in Loods in het buitengebied van Putten

admin
804 Views

Bij een woning in Putten is vrijdagochtend een drugslab ontdekt. De politie doet nog onderzoek naar wat er precies werd geproduceerd.

De politie rukte rond 11 uur uit na een melding van een verdachte situatie aan de Driestweg. De agenten troffen het drugslab aan in een loods bij de woning. Vervolgens werd de brandweer opgeroepen om metingen te verrichten.

De landelijke faciliteit ontmantelen (LFO) is inmiddels opgeroepen om verder onderzoek te doen, laat een woordvoerder weten. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Foto : Damian Ruitenga / News United

Geef een reactie

Next Post

Auto rijd tegen pui van woning in Almere

804 Views Een personenauto is vrijdagavond tegen een pui van een woning gereden.  Dit gebeurden aan de Brikzeil in Almere. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De brandweer kwam ter plaatse om het pand te controleren op eventuele instorting’s gevaar na de botsing, dit bleek uiteindelijk niet het geval. […]
×