Veel rook bij uitslaande brand in bovenwoning in centrum Winterswijk

admin
717 Views

In een bovenwoning in het centrum van Winterswijk woedt aan het einde van de middag een uitslaande brand. De brandweer is met meerdere voertuigen uitgerukt naar de Misterstraat en heeft ‘vanwege de complexiteit’ van de brand het sein ‘grote brand’ gegeven. 

Het gaat om een woning boven een het fillaal van drogisterij Kruidvat. Bij de brand komt volgens de brandweer al langere tijd veel rook vrij. Ook na 18.00 uur was dat nog het geval. 

De brandweer adviseert met name bewoners van panden aan de Vredenseweg en Wooldseweg en omgeving om ramen en deuren te sluiten.

Het is inmiddels duidelijk dat het pand flinke brandschade heeft aan de bovenzijde en dat er beneden veel waterschade is. Naast de Kruidvat ligt de winkel van Zuivelhoeve, ook daar lijkt de schade flink. 

Geef een reactie

Next Post

Motorcrosser (11) raakt gewond tijdens jeugdwedstrijd bij MC Volgas Ermelo

717 Views Een 11-jarige motorcrosser is zaterdagmiddag gewond geraakt na een val op de crossbaan aan de Drieërweg in Ermelo. De jongen die meedeed aan de wedstrijd is een gastrijder uit Limburg. Hij viel met zijn motor. In zijn poging om van de baan af te komen werd hij aangereden door […]
©112PERSFOTOGRAFIE
×