[VIDEO] Massale zoekactie na vondst kinderfiets, kind veilig thuis gevonden Zeewolde

266 Views

Een massale zoekactie met tientallen hulpverleners en een traumahelikopter kende vanavond in Zeewolde een gelukkige afloop. De eigenaar van een aan de waterkant verlaten kinderfiets, die de hele actie in gang bracht, meldde zich in goede gezondheid.

De politie had via Burgernet een oproep met een exacte beschrijving van de fiets uitlaten gaan. Na een zoekactie op en in het water aan de Zeilmaker in Zeewolde gedurende anderhalf uur meldde zich de eigenaar van de fiets. De verlaten fiets in de duisternis was aanleiding voor de brandweer om te gaan zoeken naar een mogelijke drenkeling.  Bij de hulpverlening waren de brandweerkorpsen van Zeewolde en Harderwijk opgeroepen. Ook landde een traumahelikopter.  Om half tien konden alle hulpverleners gerustgesteld weer huiswaarts.

Video :

Video : HarmjanPetersen/112persfotografie.nl
©️DamianRuitenga