Auto verwoest door brand A28 Harderwijk

admin
876 Views

Een personenauto is dinsdagmiddag in vlammen opgegaan op de A28 Tussen Harderwijk en Nunspeet.

Bij aankomst van de brandweer stond de personenauto al volledig in brand. Men heeft de brand geblust en keerde terug naar de kazerne. De inzittende konden het voertuig op tijd verlaten. De oorzaak van de brand is onbekend.

Door de brand ontstond er een file tussen strand Horst en Nunspeet.

Geef een reactie

Next Post

brand in kasteel Oldenaller blijkt rook van openhaard Putten

876 Views Bij kasteel Oldenaller aan de Oldenallerallee in Putten werd woensdagmiddag een brand gemeld. Ter plaatse bleek er rook in het pand te hangen, na korte onderzoek bleek de rook afkomstig van de schoorsteen. De rook kon door de harde wind niet weg trekken, waarna dit naar binnen kwam […]
×