Ramkraak op juwelier in Harderwijk, rolluik zwaar beschadigd

admin
952 Views

Juwelier Poorter aan de Smeepoortstraat in Harderwijk was in de nacht van maandag op dinsdag doelwit van een ramkraak.

De daders sloegen vermoedelijk rond 3.45 uur toe. Volgens de eigenaar hebben ze niks buitgemaakt. Bij de ramkraak is volgens de politie een kleine zwarte auto gebruikt. Die hebben de daders achtergelaten.

Het rolluik van de juwelier is zwaar beschadigd. De politie verricht onderzoek. Ook bekijkt ze camerabeelden.

Verschillende juweliers in Gelderland kregen de afgelopen twee maanden bezoek van criminelen. De juweliers Assos in Apeldoorn en Istanbul Center in Arnhem werden overvallen en Juwelier Paul van Zeeland in Velp kreeg meerdere inbrekers over de vloer die met een explosief het rolluik forceerden.

Geef een reactie

Next Post

Auto verwoest door brand A28 Harderwijk

952 Views Een personenauto is dinsdagmiddag in vlammen opgegaan op de A28 Tussen Harderwijk en Nunspeet. Bij aankomst van de brandweer stond de personenauto al volledig in brand. Men heeft de brand geblust en keerde terug naar de kazerne. De inzittende konden het voertuig op tijd verlaten. De oorzaak van […]
×