brand in schoorsteen trek veel bekijks Putten

admin
1.077 Views

Een brand in een schoorsteen aan de Klaverstraat in Putten trok zondagmorgen veel bekijks.

Een tankwagen en een hoogwerker kwamen ter plaatse. In de schoorsteen bevond zich een kleine brand die korte tijd uitslaand was uit de schoorsteen. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd en keerde na een half uur terug naar de kazerne.

Geef een reactie

Next Post

Veel rook door enorme brand bij autobedrijf in Lelystad: ‘Ga naar binnen!’

1.077 Views Een enorme brand heeft vanmiddag het pand van Van Schijndel Autoschade in Lelystad compleet verwoest. De vlammen sloegen metershoog uit de garage aan de Zeilweg. Vanwege de grote rookontwikkeling worden omwonenden gewaarschuwd: ‘Ga naar binnen!’ De brand bij  brak rond 14.30 uur uit. ,,Er komt heel veel rook […]
×