Woningoverval in Ermelo, drie daders bedreigen bewoners

admin
881 Views

In Ermelo is zaterdagavond een woningoverval gepleegd. Dat gebeurde bij een vrijstaand huis aan de Julianalaan. De drie daders hebben de bewoners bedreigd, meldt de politie.

Vlak voor 19:30 uur kreeg de politie een melding van de overval die een half uurtje daarvoor had plaatsgevonden. Daarop gingen meerdere politieauto’s naar de woning toe. Gehuld in kogelwerende vesten werd de straat vervolgens door agenten afgezet.

De bewoners werden tijdens de overval bedreigd door drie daders, die er vervolgens vandoor gingen. Of er een wapen is gebruikt bij de overval, is niet bekend. Ook is het nog onbekend of er iets is buitgemaakt. Het onderzoek is nog in volle gang.

De politie vermoedt dat de daders de woning al enige tijd in de gaten hielden voor ze toesloegen. Daarom wordt gezocht naar getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien in de buurt van de Julianalaan.

Foto: ©️HarmjanPetersen

Geef een reactie

Next Post

brand in schoorsteen trek veel bekijks Putten

881 Views Een brand in een schoorsteen aan de Klaverstraat in Putten trok zondagmorgen veel bekijks. Een tankwagen en een hoogwerker kwamen ter plaatse. In de schoorsteen bevond zich een kleine brand die korte tijd uitslaand was uit de schoorsteen. De brandweer heeft de schoorsteen geveegd en keerde na een […]
×