Lichaam aangetroffen op straat Nijkerk

admin
1.386 Views

De overleden persoon die vanochtend is aangetroffen in een greppel bij de Frieswijkstraat in Nijkerk is niet om het leven gekomen bij een misdrijf. Dat concludeerde de politie om 11.15 na onderzoek.

De politie begon vanmorgen rond 0.7.00 een onderzoek op de vindplaats van het stoffelijk overschot op de Frieswijkstraat ter hoogte van de begraafplaats. Met hulp van de brandweer werden er schermen geplaatst rond de locatie. Ook had de politie een groot gebied afgezet. Er was korte tijd een ambulance aanwezig maar die vertrok alweer na korte tijd.

Het forensisch team van de politie heeft vanmorgen onderzoek gedaan naar de toedracht en sluit uit dat het om een misdrijf gaat. Over de identiteit van de overledene doet de politie dan ook geen uitspraken en er zullen ook geen mededelingen meer worden gedaan over het incident, aldus een woordvoerder. 

Foto : ©️AlfredRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Overval op snackbar Almere

1.386 Views Bij een snackbar aan de Bandastraat in Almere heeft zaterdagmiddag een overval plaats gevonden. Volgens de politie werden medewerkers met een wapen bedreigd.De overvaller zou ervandoor zijn gegaan richting station Oostvaarders. De politie heeft een burgernet actie gestart om de overvaller te vinden. Er raakte niemand gewond. Of […]
×