Automobilist ernstig gewond na crash N301 Terschuur

admin
976 Views

Een automobilist is vannacht gewond geraakt door een ernstig ongeluk bij Nijkerk. De bestuurder van een Fiat 500 crashte hard tegen een boom langs de Zelderseweg (N301) in Terschuur.

Door nog onbekende oorzaak raakte de automobilist rond 03.30 uur van de weg. Daarbij werd een boom geraakt en belandde de wagen gekanteld in de berm. Voorbijgangers troffen het autowrak aan en waarschuwden de hulpdiensten.

Naast de politie, ambulances en een traumahelikopter, kwam ook de brandweer ter plaatse. Het slachtoffer zat namelijk in het voertuig bekneld en moest vakkundig bevrijd worden. Nadat dit was gelukt werd de bestuurder gewond en onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht.

De N301 werd enige tijd in beide richtingen afgesloten.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

[UPDATE] Overval in woning Putten, politie zoekt twee mannen die bewoner bedreigden

976 Views Twee mannen hebben vanochtend vroeg een woningoverval gepleegd in Putten. De bewoner werd daarbij bedreigd.  De overval vond rond 6.00 uur plaats, aan de Oude Prinsenweg. De bewoner moest onder bedreiging toekijken hoe zijn huis werd doorzocht. Het is niet bekend wat er precies buit is gemaakt.  De […]
×