[UPDATE I ] Grote brand legt woning boven eetcafé volledig in de as

admin
733 Views

Door een grote brand boven eetcafé Thuus aan de Hoekstraat in Bunschoten-Spakenburg is een woning verloren gegaan. De brand brak even voor 01.00 uur uit en trok veel bekijks.

Bij de brand sloegen de vlammen al snel uit het dak. In eerste instantie werd gevreesd voor slachtoffers. Maar omdat het eetcafé gesloten was en de bewoners zichzelf in veiligheid konden brengen, raakte bij de brand niemand gewond. 

Wel ontstond enorme schade, aan zowel de bovenwoning, als aan het restaurant. Na ongeveer een uur blussen had de brandweer het vuur volledig onder controle. Het vuur verspreidde zich niet naar omliggende gebouwen. Maar de brandweerlieden konden niet voorkomen dat de volledige bovenverdieping uitbrandde.

Ook burgemeester Melis van de Groep kwam kijken en liet zich informeren over de stand van zaken. De oorzaak van de brand is onbekend. De bewoners zijn opgevangen door familie en vrienden, omdat het pand onbewoonbaar is.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

File door kopstaart-botsing A28 Putten

733 Views Door een kopstaart-aanrijding op de A28 bij Putten heeft er in de richting van Amersfoort een file plaats gevonden. Twee auto’s kwamen door een mogelijke plotselingen remactie en de laagstaande zon met elkaar in botsing. Één persoon werd gecontroleerd in de ambulance. Een Berger heeft beide voertuigen afgesleept.
×