fietser ernstig gewond na aanrijding op kruising Nijkerk

admin
699 Views

Een fietser is vanavond bij een aanrijding door een auto gelanceerd en tien meter verder op de grond geklapt.

Het ongeluk gebeurde rond 20.15 uur op de kruising van de Watergoorweg met de Ambachtstraat in Nijkerk. Het slachtoffer werd zwaargewond met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Voor het ongeluk werd ook een traumahelikopter opgeroepen.

De weg werd enige tijd afgesloten voor onderzoek.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Automobilist beland in de sloot Valkseweg Barneveld, bestuurder raakt gewond

699 Views Een automobilist raakte maandagochtend door nog onbekende oorzaak van de weg en belanden daarbij in een sloot. Het ongeval gebeurden aan de Valkseweg in Barneveld. De hulpdiensten rukte omstreeks tien voor acht uit voor het ongeval, ook een traumahelikopter werd gealarmeerd. Ter plaatse bleek de ernst van het […]
×