Brandweer blust schoorsteenbrand Poolseweg in Putten

admin
913 Views

In een woning aan de Poolseweg in Putten is maandagavond brand uitgebroken in de schoorsteen.

De Puttense brandweer werd omstreeks tien over zeven opgeroepen voor de brand. Ter plaatse is men direct van start gegaan om de brand te blussen. Omdat de brand zich bevond in het midden van de schoorsteen was deze lastig te doven. Een uur na de melding was de brand uit en kon men retour.

Salvage is ter plaatse gekomen om de schade te bekijken.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Gewonden bij éénzijdig ongeval A28 Nijkerk

913 Views Bij een éénzijdig ongeval op de A28 bij Nijkerk zijn dinsdagochtend rond 05:00 uur meerdere inzittende van een personenauto gewond geraakt. Zowel Politie,brandweer en drie ambulance werden opgeroepen, of alle inzittenden over werden gebracht naar het ziekenhuis is onbekend. De rechterrijstrook in de richting van Amersfoort werd door […]
×