Bestuurder ramt auto bij benzinepomp Apeldoorn: enorme ravage

admin
968 Views

Een ravage bij tankstation Tamoil aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. Een auto is ingereden op een voertuig dat geparkeerd stond op het terrein van Automobiel Service Apeldoorn. De geparkeerde auto is het tankhuisje in geschoten.

Uit de auto die naast het huisje staat, is een zwaar gewonde gehaald. De brandweer is met twee voertuigen aanwezig. Er zou geen gevaar zijn bij het tankstation zelf. 

De dreun die vrijkwam bij de crash leek op het ontploffen van een bom, stelt een getuige. Andere getuigen zeggen dat de bestuurder veel te hard reed, met de auto in de berm terecht kwam en vervolgens de controle over het stuur verloor. Naast het tankhuisje zijn ook een boom en lantaarnpaal geraakt. 

De straat is door de politie voor onderzoek afgezet en dat zal naar verwachting tot na middernacht duren.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

[Verlaat item] Bestuurder klimt na crash in sloot langs A28 op autodak en wacht daar op hulp

968 Views Een automobilist is vanmorgen een sloot ingereden in de bocht van de afrit Vathorst van de A28. Hij zat hoog en droog op het dak van zijn voertuig te wachten op de hulpdiensten. Met een loopplank werd de bestuurder door de brandweer op de kant geholpen. Hij raakte […]
×