Fietser zwaargewond bij ongeluk met auto in Ermelo

admin
1.082 Views

Een fietser is zaterdagavond ernstig gewond geraakt bij een ongeluk in Ermelo. Op de Spijkweg werd het slachtoffer geschept door een auto. Deze weg is verboden voor fietsers.

Het ongeluk gebeurde rond 22:15 uur op de weg die grotendeels parallel aan de A28 loopt. Vlak na een bocht, waar autoverkeer 80 kilometer per uur mag rijden, ging het mis. 

Door nog onbekende oorzaak werd de fietser door een automobilist over het hoofd gezien. Een aanrijding was het gevolg. De fietser raakte zwaargewond. Een traumahelikopter werd opgeroepen, maar het slachtoffer werd uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht gebracht.

De Spijkweg werd in beide richtingen afgesloten. De auto, een Mini Cooper, liep enige schade aan de voorkant op. Hoe het met de bestuurder is, is onbekend.

Het is nog onduidelijk hoe de man met zijn fiets op de Spijkweg is beland. De weg is verboden voor fietsers, evenals voor brommers en tractoren, zoals te zien is op onderstaand verkeersbord. Volgens omstanders zou de man slingerend over straat hebben gefietst.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Hengelo - Twee lichamen aangetroffen in woning, verdachte aangehouden.

1.082 Views In een woning aan de Julianalaan in Hengelo zijn twee lichamen aangetroffen. De politie gaat uit van een misdrijf. Het gaat vermoedelijk om een man en een vrouw. Hun zoon is aangehouden als verdachte. De lichamen zijn gevonden in een woning in het Gelderse dorpje Hengelo, niet in een […]
×