‘Gezin leeft jarenlang in kelder in Drenthe wachtend op einde der tijden’

admin
787 Views

Een vader met in totaal zes kinderen heeft jarenlang in een kelder van een afgelegen boerderij in Drenthe gewacht op het ‘einde der tijden’, meldt RTV Drenthe dinsdag. Het gaat om een gezin uit de plaats Ruinerwold.

De politie bevestigt dat iemand zich maandag heeft gemeld die zich zorgen maakte over de leefomstandigheden van personen in een woning aan de Buitenhuizerweg.

Volgens de regionale zender gaat het om het oudste kind, een volwassen man. Hij zou in een café alarm hebben geslagen.

De caféhouder zegt voor de camera van RTV Drenthe dat de man verward overkwam en dat hij zei dat hij al negen jaar niet buiten was geweest. “Later vertelde hij ook dat hij nog broertjes en zusjes had, die in de boerderij woonden”, aldus de eigenaar van het café, die na het horen van het verhaal de politie heeft ingeschakeld.

De politie laat dinsdag weten dat er zes meerderjarigen zijn aangetroffen bij de boerderij. “Daar is alle zorg en aandacht voor. Alle scenario’s staan nog open.”

Man (58) opgepakt door politie

Volgens RTV Drenthe hebben agenten bij doorzoeking van de boerderij een trap achter een kast in de woonkamer gevonden, die leidde naar de kelder waar het gezin woonde. Het is niet bekend waar de moeder van de kinderen is.

Volgens de politie werkte een 58-jarige man niet mee aan het onderzoek van de agenten, waarop hij is opgepakt. Het is niet bevestigd of het om de vader van de kinderen gaat. “Zijn rol moet nog worden onderzocht.”

Geef een reactie

Next Post

Gewonde en file door ongeval op A1 bij Terschuur

787 Views Door een aanrijding op de A1 tussen Barneveld en Hoevelaken is dinsdagmiddag een persoon gewond geraakt. Door het ongeval ontstond ook een file tussen Stroe en Amersfoort met ruim een half uur vertraging. Op de linker rijstrook richting Amersfoort botsten twee auto’s op elkaar. Eén van de inzittenden raakte daardoor […]
×