Bestelbus gaat in vlammen op in Driebergen

admin
498 Views

De brandweer van Driebergen-Rijsenburg werd maandagavond opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Drieklinken in Driebergen.

Een bestelbus is door onbekende oorzaak in brand gevlogen, bij aankomst van de brandweer stond de bus al fors in brand. Door de snelle inzet van de brandweer heeft men kunnen voorkomen dat de brand oversloeg naar een naast staande bouwkeet.

©️RoyJacobsen

Geef een reactie

Next Post

Voor de tiende keer is het raak: vrachtwagen ramt muur van Jumbo Nijkerk

498 Views Voor de tiende keer is de muur naast de bevoorradingsdeur van de Jumbo supermarkt in Nijkerk ernstig beschadigd door een vrachtwagen. Supermarkteigenaar Rob Veltink zit met de zoveelste schade in zijn maag en breekt zich al tijden het hoofd over een oplossing van het verkeersprobleem. De muurschade van […]
×