geen treinen tussen Nunspeet en Harderwijk na aanrijding

admin
1.484 Views

Tussen Nunspeet en Harderwijk rijden sinds vanavond half negen geen treinen door een aanrijding met een persoon. Dat is gebeurd in de omgeving van Hulshorst. 

Volgens de NS duurt deze storing tot ongeveer 23.45 uur. Woordvoerder Hessel Koster van de NS kan niet zeggen hoeveel mensen er vast zitten in de stilstaande trein midden in het bos. Er is volgens hem nog niet te zeggen hoe lang de passagiers in de trein moeten blijven. ,,De hulpverleningsdiensten zijn in deze altijd leidend. Zij bepalen wanneer er verdere actie ondernomen kan worden. Maar zeker is dat wij als NS dit niet langer laten duren dan strikt noodzakelijk. De reizigers worden daar dan of via bussen of door er een trein naast te rijden weggehaald.”

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Bestelbus gaat in vlammen op in Driebergen

1.484 Views De brandweer van Driebergen-Rijsenburg werd maandagavond opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Drieklinken in Driebergen. Een bestelbus is door onbekende oorzaak in brand gevlogen, bij aankomst van de brandweer stond de bus al fors in brand. Door de snelle inzet van de brandweer heeft men kunnen voorkomen dat […]
×