Jongen aangereden op zebrapad Nijkerk

admin
871 Views

Een jongen is zaterdag op zondagnacht nabij het zebrapad aan de Willem-Alexanderplein in Nijkerk aangereden.

De jongen werd tijdens het oversteken aangereden door een personenauto. De jongen werd door het ter plaatse gekomen ambulance-personeel na gekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De personenauto liep geen schade op en kon zijn weg vervolgen.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Vrouw ernstig gewond na éénzijdig ongeval met scooter in Ermelo

871 Views Op de Haspel in Ermelo is zondagochtend een vrouw ernstig gewond geraakt na een éénzijdig ongeval met haar scooter. Het ongeval gebeurden rond vijf over elf. Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, deze landen in een grasveld langs de A28 nabij Strand-Horst […]
×