Meerdere auto’s botsen op de A28 Putten

admin
949 Views

Op de A28 tussen Putten en Nijkerk zijn zondagochtend meerdere auto’s in botsing gekomen. Als gevolg hiervan stond enige tijd een file.

Het ongeval gebeurde tegen 11.40 uur iets na de afrit Nulde, in de rijrichting Amersfoort. Bij het ongeval was één voertuig gedraaid en tegen de vangrail gebotst. Één persoon raakte gewond. Andere voertuigen die blikschade opliepen stonden op de vluchtstrook en de linkerrijbaan.

Vanwege het ongeval werd de linkerrijstrook afgesloten. Door de rijbaanafsluiting ontstond een file tussen Harderwijk en Nijkerk. Na de afhandeling van het ongeluk ging de rijbaan weer open. Weggebruikers hadden ongeveer een kwartier vertraging

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

"Boef in de Wijk" Ermelo geslaagd

949 Views De politie in Ermelo houdt op maandag 7 oktober het project ‘Boef in de Wijk’, een actie waarbij iemand zich gedraagt als boef en buurtbewoners hem vervolgens moeten zoeken. Vier jaar geleden speelden een aantal Ermeloërs de eerste editie van ‘Boef in de wijk’, een innovatief en interactief […]
×