Geen treinen tussen Putten en Nunspeet door aanrijding met persoon in Ermelo

1.141 Views

De rest van deze zaterdagavond rijden er geen treinen meer tussen Putten en Nunspeet. Dit komt door een aanrijding met een persoon eerder vanavond in Ermelo, meldt de NS.

De aanrijding met de persoon vond vanavond rond 21:15 uur plaats bij het station van Ermelo. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk. De omgeving in de buurt van het ongeluk is afgezet. Hulpdiensten zijn aanwezig. Volgens de NS rijden er geen treinen meer tot vannacht 00:45 uur.

Omleidingen

Mensen die reizen tussen Utrecht Centraal en Zwolle kunnen reizen via Amsterdam Zuid. Dat levert dan wel een vertraging van meer dan een half uur op. Reizigers tussen Amersfoort en Zwolle kunnen nu reizen via Deventer. Ook hier ben je ruim een half uur langer onderweg.

©️AlfredRuitenga