Beschonken automobilist rijdt tegen boom in Nijkerk

admin
733 Views

Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag op de Barneveldseweg in Nijkerk tegen een boom aangereden. Uit een blaastest bleek dat de bestuurder gedronken had.

Het ongeluk gebeurde rond 02.00 uur. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie heeft een blaastest bij de man afgenomen. Daaruit bleek dat hij gedronken had. 

De politie heeft de automobilist aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd hij onderworpen aan een ademanalyse.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Dode bij eenzijdig ongeval in Voorthuizen

733 Views Een automobilist is vanochtend in Voorthuizen bij een éénzijdig ongeval om het leven gekomen. Dat meldt de politie.  Het ongeluk gebeurde rond 06.15 uur op de kruising van de Rembrandtstraat met de Rubensstraat. Een automobilist raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam tot stilstand op het trottoir. […]
×