Peize – Woningboerderij gaat in vlammen op

admin
664 Views

Peize – Op Zondag 29 september rond de klok van 00:30 uur komt bij de alarmcentrale de melding van een brand aan De Pol in Peize. Meteen rukt de brandweer groot uit. De brandweer heeft al snel de brand opgeschaald naar grote brand. De woonboerderij die in brand stond was helaas niet meer te redden en ging in vlammen op. Om 02:21 uur werd er door de brandweer het sein ‘Brandmeester’ gegeven. Bewoners konden op tijd de boerderij verlaten. Bij de brand zijn er geen slachtoffers gevallen. De brandweerlieden hebben nog wat persoonlijke bezittingen uit het pand kunnen halen.

De Veiligheidsregio Drenthe adviseert mensen in de omgeving die last hebben van de rook om ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten. 

© Patrick Wind

Geef een reactie

Next Post

Beschonken automobilist rijdt tegen boom in Nijkerk

664 Views Een automobilist is in de nacht van donderdag op vrijdag op de Barneveldseweg in Nijkerk tegen een boom aangereden. Uit een blaastest bleek dat de bestuurder gedronken had. Het ongeluk gebeurde rond 02.00 uur. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De […]
×