Ermelo – Automobilist verliest macht over het stuur en beland in sloot naast A28

admin
730 Views

Ermelo – Op vrijdagavond 27 september rond de klok van 22:40 uur Is de politie gealarmeerd voor een eenzijdige ongeval op de A28 ter hoogte van Ermelo/Harderwijk. Door onbekende toedracht is er een automobilist de macht over het stuur verloren en tot stilstand gekomen in de sloot naast de A28. De automobilist heeft geen verwondingen opgelopen. Bij de automobilist is meteen een blaastest gedaan, hier kwam geen resultaat uit. De berger heeft de auto uit de sloot getrokken. De auto heeft hierbij forse schade aan de voorkant. De auto is afgesleept door de bergingsdienst.

©️ Harmjan Petersen

Geef een reactie

Next Post

Putten - Twee voertuigen komen na aanrijding terecht op stenen muurtje

730 Views Putten – Op zaterdagochtend 11:35 uur is de politie gealarmeerd voor een aanrijding tussen twee voertuigen op de kruising Oude Nijkerkerweg/Roosendaalseweg te Putten. Hierbij zijn twee voertuigen na aanrijding tegen een stenen muurtje beland van een woning pal naast het kruispunt. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. […]
×