Brandweer rukt uit voor lekkende IBC-Container op vrachtwagentje in Putten

admin
932 Views

De brandweer van Putten werd woensdagavond rond zeven uur opgeroepen voor een lekkende IBC-Container op een vrachtwagentje aan de Van Oldenbarneveldstraat in Putten.

Een buurt bewoner zag dat de container aan het lekken was en maakte zich zorgen waardoor ze de brandweer inschakelde. Bij aankomst van de brandweer is twee man direct met speciaal meetapparatuur gaan meten het vloeistof wat lekte gevaarlijk was, al snel melde de eigenaar van het vrachtwagentje dat het een restant stuk water is dat aan het na lekken.

De brandweer keerde al snel terug naar de kazerne.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Kettingbotsing op A28 tussen Amersfoort en Nijkerk

932 Views De A28 tussen Amersfoort en Nijkerk was vanmiddag uren afgesloten na een aanrijding waarbij zeven auto’s en een vrachtwagen betrokken waren. Het ongeluk vond kort voor twee uur plaats. Twee personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een bestuurster moest door de brandweer uit haar auto worden geknipt. De […]
×