Scooterrijder en bezorg fiets in botsing in Stad

admin
679 Views

Bij een ongeval tussen een scooter en een bezorg fiets is dinsdagmiddag één persoon licht gewond geraakt.Het ongeval gebeurde op de Nieuwe Ebbingestraat ter hoogte van de Korenstraat in Groningen. De hulpdiensten waren snel ter plaatse bij het incident. 

De scooterrijder is door het ambulance personeel nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De fietser kwam met de schrik vrij. De politie noteerde de gegevens van beide partijen en heeft een klein onderzoek gedaan. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. 

©️PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Update! Man doodgeschoten in Buitenveldert: 'Slachtoffer advocaat liquidatieproces'

679 Views In Buitenveldert is woensdagochtend even na half acht een man doodgeschoten. De man is neergeschoten in de straat Imstenrade. De schutter is te voet gevlucht. De politie doet op dit moment onderzoek en heeft de omgeving afgezet.  Het lijkt op een liquidatie. Over het slachtoffer is een laken […]
×