Man opgepakt voor brandstichting bij uitslaande camperbrand in Putten

admin
1.092 Views

Een man is vanavond opgepakt voor brandstichting bij een camper in Putten. De vlammen sloegen metershoog uit de camper.

De brand brak tegen 20.15 uur uit op een parkeerplaats van een auto- en verhuurbedrijf aan de Voorthuizerstraat in Putten. Naast de camper stonden nog meer voertuigen, die ook schade opliepen. ,,Hoeveel voertuigen schade opliepen bij de brand is nog niet bekend,’’ aldus brandweervoorlichter Mark Bosma.  De persvoorlichter vertelt eveneens dat een man in de omgeving is opgepakt op verdenking van brandstichting.

De omgeving van de camper werd ruim afgezet vanwege de aanwezigheid van gasflessen op het terrein.Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer riep omwonenden die last hebben van de rook op om ramen en deuren te sluiten.

©Damianruitenga

Geef een reactie

Next Post

Twee auto’s botsen in woonwijk Putten

1.092 Views Op de Roosendaalseweg in Putten zijn zaterdagochtend twee personenauto’s in botsing gekomen. De twee auto’s botste door onbekende oorzaak op elkaar. Door de klap is één auto schuin gedraaid en tot stilstand gekomen tegen een geparkeerde auto. Drie auto’s liepen schade op. Één van de bestuurders klaagde over […]
×