Bewoner vergeet afwasborstel op kookplaat in Harderwijk

admin
804 Views

Een oudere bewoner in Harderwijk moest in allerijl een brand blussen in zijn eigen woning. Dat gebeurde nadat de man een afwasborstel op de kookplaat had laten liggen waarna die vlam vatte. 

De brand vond plaats in een woning aan de Dennelaan in Harderwijk. Het lukte de man om de brand zelf te blussen, maar hij ademde daarbij wel rook in. Een toegesnelde ambulance heeft de bewoner gecontroleerd, waarna hij weer naar huis kon. 

Toen de brandweer ter plaatse was hoefde er geen bluswerkzaamheden meer te worden verricht. 

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Vrouw uit Ermelo belde kort voor haar dood uit angst met politie

804 Views De 57-jarige vrouw uit Ermelo die woensdagavond mogelijk door haar man is omgebracht, belde eerder op de avond met de politie. Ze voelde zich niet veilig en wilde advies, zo maakt de politie vrijdag bekend. De politiemedewerkster adviseerde de vrouw het huis te verlaten, elders onderdak te zoeken […]
×