Slachtoffer dodelijk ongeluk Ermelo is 19-jarige man uit gemeente Apeldoorn

1.095 Views

Bij het ernstige ongeluk gistermiddag op de provinciale weg N302 nabij Ermelo is een 19-jarige man uit de gemeente Apeldoorn omgekomen.

Een bestelauto en een personenauto kwamen hard met elkaar in botsing op N302 (Flevoweg) nabij Ermelo. Bij de frontale aanrijding is de jonge Apeldoorner om het leven gekomen. Een 43-jarige man uit Steenwijk raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Bij het ongeluk was ook nog een derde voertuig betrokken, de 62-jarige bestuurder uit de gemeente Hof van Twente kwam met de schrik vrij. De aanrijding vond rond 16.00 uur plaats.

Hulpdiensten – zowel politie, brandweer als ambulance – kwamen massaal ter plaatse. Ook de traumahelikopter was ter plekke. Vanwege het ongeluk is de weg tijdelijk afgesloten geweest.

Oorzaak
Wat de oorzaak is voor de frontale aanrijding, is nog niet bekend. Het team Verkeersongevallenanalyse van de politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk, laat woordvoerder Anne Coenen weten.

De twee personenauto’s belandden in de greppel langs de weg, één van de bestelbussen kwam tot stilstand in de bosschages aan de andere kant van de weg.

©️Damianruitenga