Bestelbus beland langs de bosjes op A28 bij Amersfoort

admin
1.081 Views

Een bestuurder van een bestelbus eindigde maandagmiddag met zijn bus tussen de bossages langs de A28 bij Amersfoort.

De man belandde met zijn bus in de berm langs de snelweg. Hierbij liep de bestelbus flinke schade op. De bestuurder kwam met de schrik vrij. De auto is door een bergingsbedrijf uit de berm getakeld. Het ongeluk gebeurde rond 15.25 uur.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

[Video] KIPPENSCHUUR GAAT IN VLAMMEN OP IN NIJKERK

1.081 Views Aan de Bunschoterweg in Nijkerk is op de nacht van woensdag op donderdag een kippenschuur in vlammen opgegaan. De brandweer werd even na drieën opgeroepen voor de brand, al vrij snel werd er opgeschaald naar sein grote brand. Meerdere brandweer korpsen uit de regio rukte hier voor uit. […]
×