Traumahelikopter weer naar Nekkeveldweg in Zeewolde, nu voor man in woning

admin
1.142 Views

Een man uit Zeewolde is zondagmiddag na een medisch incident in een woning aan de Nekkeveldweg in Zeewolde met spoed naar het Universitair Medisch Centrum in Utrecht overgebracht.

Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet bekend, maar er werden meerdere hulpdiensten ingeschakeld na de melding. Naast politie en een ambulanceteam, arriveerde er een mobiel medisch team per traumahelikopter uit Amsterdam op het bewuste adres.

nog geen week eerder, op maandag 29 juli, rukten medewerkers van hetzelfde medische team uit Amsterdam per traumahelikopter uit naar de Nekkeveldweg in Zeewolde na een ongeval waarbij een 17-jarig meisje uit Putten het leven liet.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Opnieuw Bestelbus in brand in Ermelo

1.142 Views Een bestelbus is zondagnacht in vlammen op gegaan in Ermelo. Het voertuig stond geparkeerd aan de Sportlaan, waar de laatste maanden vaker autobranden zijn geweest. De brand werd rond 0:30 uur ontdekt. Toen de brandweer arriveerde, sloegen de vlammen al uit de bestelbus. De auto is total loss. […]
×