Flinke schade en weg dicht na ongeval Nijkerk

admin
1.093 Views

Bij een ongeval in Nijkerk is maandagmiddag één persoon gewond geraakt. Twee auto’s raakten total-loss, en twee andere auto’s raakte beschadigd.

Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur op de Berencamperweg in Nijkerk, op de kruising met de Patroonstraat. Twee auto’s botsten op een kruising frontaal op elkaar. Omdat sprake was van meerdere gewonden, zijn de hulpdiensten groot uitgerukt. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen, maar die werd later weer geannuleerd.

Eén van de inzittenden raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittenden, onder wie ook kinderen, zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Zij hoefden niet naar het ziekenhuis, de kinderen kregen een traumabeertje.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. De weg is voor sporenonderzoek enige tijd afgesloten geweest. Dit zorgde voor het overige verkeer voor vertraging tot aan de A28.

©️Damianruitenga

Geef een reactie

Next Post

Vrachtwagen verwoest door brand Harderwijk

1.093 Views Een vrachtwagen is op het industrieterrein aan de Zeppelinstraat in Harderwijk verwoest door brand. De brandweer van Harderwijk werd dinsdagochtend rond Half elf opgeroepen voor de brand. Bij aankomst van de brandweer stond de vrachtwagen al volledig in brand. Niemand raakte gewond.
×