Motorrijder raakt gewond na botsing op de Nijkerkerbrug

admin
780 Views

Een motorrijder is zondag gewond geraakt na dat hij achter op een personenauto botste

Rond vijf voor twee kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een ernstig ongeval tussen een personenauto en een motorrijder, de motorrijder zou hier bij ernstig gewond zijn geraakt. De centralist alarmeerde direct meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter uit Amsterdam. Bij aankomst bleek het ongeval minder ernstig als gemeld. De motorrijder is gewond overgebracht naar het UMC-Utrecht. Het mobiel medisch team van de traumahelikopter keerde al snel terug naar Amsterdam.

Het ongeval ontstond na een plotselinge remactie van de personenauto wat de motorrijder te laat op merkte en achter op de personenauto botse.

Door het ongeval werd de Nijkerkerbrug enige tijd afgesloten.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Flinke schade en weg dicht na ongeval Nijkerk

780 Views Bij een ongeval in Nijkerk is maandagmiddag één persoon gewond geraakt. Twee auto’s raakten total-loss, en twee andere auto’s raakte beschadigd. Het ongeval gebeurde rond 16.50 uur op de Berencamperweg in Nijkerk, op de kruising met de Patroonstraat. Twee auto’s botsten op een kruising frontaal op elkaar. Omdat sprake was […]
×