Kindje uit klimrek gevallen traumaheli landt voor assistentie

1.163 Views

Groningen – Woensdag 10 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident op basisschool De Heerdstee aan de Bentisnaheerd in Groningen. Ter plaatse bleek er een kindje van een klimrek gevallen te zijn. Door het ambulance personeel werd om de inzet van het mmt gevraagd. Het kindje is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

© Patrick Wind
© Patrick Wind
© Patrick Wind

Geef een reactie

Next Post

Ongeval tussen stadsbus en personenauto in Groningen

1.163 Views Groningen – Woensdag 10 juli vond er een aanrijding plaats aan Het Hereplein in Groningen. Ter plaatse bleek er een stadsbus achterop een auto te zijn gebotst deze stond te wacht voor een zebrapad. Bij het ongeval raakt een persoon licht gewond. Deze hoeft niet mee naar het […]
×