Brandweer gealarmeerd voor stormschade in Groningen

658 Views

Groningen – Woensdag 10 juli werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van stormschade aan De Meeuwerderweg in Groningen. Ter plaatse bleek een er stuk dak los gelaten te zijn. De brandweer is met een hoogwerker te plaatse gekomen en heeft stuk dak verwijdert. Tijdens de inzet was de weg tijdelijk dicht voor het verkeer.

© Patrick Wind
© Patrick Wind
© Patrick Wind

Geef een reactie

Next Post

Kindje uit klimrek gevallen traumaheli landt voor assistentie

658 Views Groningen – Woensdag 10 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident op basisschool De Heerdstee aan de Bentisnaheerd in Groningen. Ter plaatse bleek er een kindje van een klimrek gevallen te zijn. Door het ambulance personeel werd om de inzet van het mmt gevraagd. Het kindje is […]
×