1.068 Views

Tientallen bewoners in Haren hebben zondagavond hun woning tijdelijk moeten verlaten vanwege een brand in een bedrijfspand aan de Emmalaan. De brandweer sprak van een zeer grote brand en zette drie hoogwerkers en acht blusvoertuigen in om het vuur te bestrijden.

De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle, maar waarschuwt dat er de hele nacht nog rookoverlast kan zijn voor omwonenden. Een aantal bewoners moet daarom de nacht doorbrengen in een hotel. De meeste mensen zijn inmiddels weer terug naar huis.

De brand woedde in een pand van Mango Mobility waar elektrische voertuigen zoals scootmobielen worden verkocht. Meerdere omliggende huizen hebben een rieten dak, waardoor de brandweer vreesde dat het vuur zou overslaan.

Vanwege de omvang van de brand werden de Emmalaan en Westerse Drift tijdelijk afgesloten door de politie. 

 

©️PatrickWind

Door admin

Geef een reactie

×