[VIDEO]Tientallen bewoners geëvacueerd om grote brand in Haren

admin
932 Views

Tientallen bewoners in Haren hebben zondagavond hun woning tijdelijk moeten verlaten vanwege een brand in een bedrijfspand aan de Emmalaan. De brandweer sprak van een zeer grote brand en zette drie hoogwerkers en acht blusvoertuigen in om het vuur te bestrijden.

De brandweer heeft de brand inmiddels onder controle, maar waarschuwt dat er de hele nacht nog rookoverlast kan zijn voor omwonenden. Een aantal bewoners moet daarom de nacht doorbrengen in een hotel. De meeste mensen zijn inmiddels weer terug naar huis.

De brand woedde in een pand van Mango Mobility waar elektrische voertuigen zoals scootmobielen worden verkocht. Meerdere omliggende huizen hebben een rieten dak, waardoor de brandweer vreesde dat het vuur zou overslaan.

Vanwege de omvang van de brand werden de Emmalaan en Westerse Drift tijdelijk afgesloten door de politie. 

 

©️PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Uitslaande schuurbrand Klimoplaan Ermelo

932 Views Een schuur in Ermelo is afgelopen nacht door brand verwoest. Bij de brand vielen geen gewonden. De brandweer werd gisteravond omstreeks 23.20 uur gealarmeerd voor een uitslaande schuurbrand. De brand vond plaats  achter een rijtjeswoning aan de Klimoplaan in Ermelo. De brandweer kwam met twee voertuigen ter plaatse. […]
×