Brandweer gealarmeerd voor kleine berg afval in brand Elburg

994 Views

Elburg – Dinsdagavond 25 juni werd de brandweer omstreeks 19:00 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Uiterwaardenstraat in Elburg. Ter plaatse bleek er een kleine berg afval in brand te staan. Hierop is opgeschaald naar sein middelbrand. Bij aankomst bleek dat brand minder erg dan verwacht Om wat voor afval het gaat is nog niet bekend.

©️ 112 Elburg
©️ 112 Elburg
©️ 112 Elburg

Geef een reactie

Next Post

Ernstig ongeval Telgeterweg in Putten

994 Views Aan de Telgterweg in Putten zijn vanavond twee fietsers gewond geraakt. De hulpdiensten, waaronder een traumaheli, werden rond tien uur gealarmeerd. Ter plaatse bleek dat er een aanrijding was geweest tussen een voertuig en twee fietsers. Een slachtoffer werd overgebracht naar het UMC Utrecht en de andere naar […]
×