GOED NIEUWS : 112 weer volledig bereikbaar

admin
896 Views

De telefoonstoring bij KPN is grotendeels verholpen en alarmnummer 112 is weer volledig bereikbaar, meldt de provider. Het alarmnummer was ruim drie uur lang uit de lucht. De oorzaak is nog niet bekend.

De storing legde grote delen van het telefoonverkeer plat in het hele land. Ook noodnummer 112 was lang niet bereikbaar.

Geef een reactie

Next Post

Brandweer gealarmeerd voor kleine berg afval in brand Elburg

896 ViewsElburg – Dinsdagavond 25 juni werd de brandweer omstreeks 19:00 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Uiterwaardenstraat in Elburg. Ter plaatse bleek er een kleine berg afval in brand te staan. Hierop is opgeschaald naar sein middelbrand. Bij aankomst bleek dat brand minder erg dan verwacht Om wat […]
×