Gewonde na aanrijding met vrachtwagen in Ermelo

admin
1.094 Views

Bij een aanrijding in Ermelo is woensdag een persoon gewond geraakt en met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde op de kruising van de Lijsterlaan met met de Spechtstraat. De chauffeur van een vrachtwagen nam vermoedelijk de bocht te krap en reed de onbekende persoon aan. De kruising is enige tijd afgesloten geweest in verband met politieonderzoek naar de juiste toedracht van het ongeval.

©112Persfotografie

Geef een reactie

Next Post

Auto's botsen frontaal op elkaar in Nijkerk

1.094 Views Twee personenauto’s zijn aan het eind van de middag frontaal op elkaar gebotst in de Ambachtsstraat (N301) in Nijkerk. Het ongeluk gebeurde even na half zes. Een van de auto’s zou op de andere rijbaan zijn terechtgekomen. Of er gewonden zijn is onbekend. Een bestuurder werd door ambulance […]
×