Twee gewonden bij botsing tussen personenauto en scooter Groningen

admin
837 Views

Bij een verkeersongeluk maandagavond op de Rijksweg ter hoogte van Vecht sporten Groningen zijn twee personen gewonden geraakt waarvan één ernstig.

Het ongeluk gebeurde rond de klok van 19:00 uur. “Een automobilist wilde vanaf de Rijksweg een parkeerplaats opdraaien”. “Bij die manoeuvre werd een scooterrijder over het hoofd gezien waardoor een aanrijding het gevolg was. Daarbij raakten de twee mensen die op de scooter zaten, een man een vrouw, gewond. 1 ambulance ging met sirenes weg.

Hoe het ongeluk exact heeft kunnen gebeuren is onbekend. De VOA is direct met een onderzoek begonnen. Die maakte een reconstructie.

©PatrickWind

Geef een reactie

Next Post

Forse schade na brand in Woning Putten

837 Views De woningbrand aan de Van Lennepstraat in Putten is onder controle.  In de woning brak eerder vanmorgen brand uit, de vlammen sloegen uit het dak.  De bewoners hebben het huis op tijd kunnen verlaten.  De brandweer schaalde de brand op tot middenbrand.  Ook de buren moesten uit voorzorg […]
×