Fietser gewond na aanrijding in Putten

admin
960 Views

Een fietser is zaterdagochtend gewond geraakt nadat ze in Putten werd geschept door een auto. Het ongeluk gebeurde op de Engweg. Vanwege de Nationale Molendag was het druk in het dorp, waardoor een flinke verkeersopstopping ontstond.

Het slachtoffer kwam bij de aanrijding ten val en raakte gewond. De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Auto belandt op kant bij aanrijding op A28 bij Nijkerk

960 ViewsEen auto is zondagmiddag op zijn kant in het talud van de A28 bij tussen Amersfoort en Nijkerk beland. Dat gebeurde bij een aanrijding waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.  Om de hulpdiensten, waaronder twee ambulances, ruim baan te geven, werd een rijstrook afgesloten. Of er bij het ongeluk gewonden […]
×