Brandweer verwijderd grote afgebroken tak in Putten

admin
1.180 Views

De brandweer werd woensdag aan het begin van de avond opgeroepen voor een stormschade aan de Veenwaterweg in Putten.

Bij aankomst bleken er twee grote takken te zijn afgebroken boven de weg, één van de twee takken was voor de de aankomst van de brandweer al over de weg gevallen. Een oplettende buurt bewoner heeft direct de weg afgezet met afzet linten. De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker van de brandweer van Barneveld de tweede tak verwijderd, na het verwijderen van de takken heeft een buurt bewoner met behulp van een kraan de takken van de weg gehaald.

Hoe de takken konden afbreken is onbekend, Vermoedelijk is droogte de oorzaak.

©DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Verdachte aangehouden na inrijden op gemeentehuis Harderwijk

1.180 Views Een rode personenauto is donderdagmiddag op het stadhuis van Harderwijk ingereden. De politie heeft een verdachte aangehouden. Over de toedracht is op dit moment nog niets bekend. Er raakte niemand gewond.  Het incident gebeurde rond 14.45 uur. Volgens een ooggetuige kwam de auto met hoge snelheid aanrijden en […]
×