Kaasboer uit Ermelo ziet marktkraam in vlammen opgaan

admin
1.143 Views

Een kaasboer uit Ermelo zag vanmiddag zijn witte marktkraam in rook opgaan. De wagen vatte vlam bij de woning van de kaasverkoper aan de Hamburgerweg. Bij de brand kwam veel rook vrij. 

De brandweer was rond half 2 ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de kaaswagen onherstelbaar beschadigde door de vlammen. Wel konden brandweerlieden voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastgelegen woning.

De weg was korte tijd afgesloten. Er raakte niemand gewond. Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend. 

©️112persfotografie

Geef een reactie

Next Post

Blauwe vloeistof gedumpt bij parkeerplaats langs A1 bij Terschuur

1.143 ViewsOp parkeerplaats Palmpol langs de A1 bij Terschuur is zondagmiddag een plas blauwe vloeistof aangetroffen.  De brandweer kreeg zondagmiddag een melding binnen over de vreemde plas vloeistof, waarvoor een adviseur gevaarlijke stoffen naar de locatie moest komen. De vloeistof is vermoedelijk gedumpt.  Ter plaatse zijn metingen verricht, maar er […]
×