Geluk voor bestuurster van over de kop geslagen auto in Ermelo

540 Views

Een auto is gisteravond laat over de kop geslagen in Ermelo. Wonder boven wonder raakte de bestuurster hierbij niet gewond. 

Het ongeval gebeurde iets na 23:00 uur gisteravond op de Putterweg in Ermelo. De blauwe Suzuki Alto raakte van de weg en knalde daarbij tegen een boom. Het voertuig sloeg daarna ook nog over de kop, voordat het tot stilstand kwam. 

Flinke schade

De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de bestuurster van de auto op te vangen, zij kon zelf uit de auto komen. Ambulancepersoneel heeft haar op de plek van het ongeluk nagekeken, maar ondanks de heftige klap raakte zij niet gewond. De auto kwam er iets minder goed vanaf, deze was namelijk flink beschadigd en moest worden weggesleept. 

Hoe het ongeluk heeft kunnen ontstaan, is niet duidelijk. 

©DamianVanDompseler