Gooiseweg bij Zeewolde weer open na ernstig ongeluk

820 Views

De Gooiseweg (N305) bij Zeewolde is weer open na een ernstig ongeluk. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13:25 uur. Een auto kwam door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht.  Een traumahelikopter landde in de omgeving om te assisteren bij het ongeluk. Korte tijd later vertrok de traumahelikopter weer.

De Gooiseweg werd na het ongeluk afgesloten tussen de Nijkerkerweg en de Gooimeerdijk. Verkeer vanuit beide richtingen moest omrijden via de Gooimeerdijk, Eemmeerdijk, Slingerweg en Nijkerkerweg. Tegen 14:25 uur meldde de wegbeheerder dat verkeer van Zeewolde weer naar Almere kan rijden. De andere rijrichting bleef vanwege bergingswerkzaamheden nog tot 14:50 uur afgesloten.

©️DamianRuitenga