Gooiseweg bij Zeewolde weer open na ernstig ongeluk

admin
1.106 Views

De Gooiseweg (N305) bij Zeewolde is weer open na een ernstig ongeluk. Bij het ongeluk raakte één persoon gewond.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13:25 uur. Een auto kwam door nog onbekende oorzaak in een sloot terecht.  Een traumahelikopter landde in de omgeving om te assisteren bij het ongeluk. Korte tijd later vertrok de traumahelikopter weer.

De Gooiseweg werd na het ongeluk afgesloten tussen de Nijkerkerweg en de Gooimeerdijk. Verkeer vanuit beide richtingen moest omrijden via de Gooimeerdijk, Eemmeerdijk, Slingerweg en Nijkerkerweg. Tegen 14:25 uur meldde de wegbeheerder dat verkeer van Zeewolde weer naar Almere kan rijden. De andere rijrichting bleef vanwege bergingswerkzaamheden nog tot 14:50 uur afgesloten.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Vrouw gewond bij brand in schuurtje bij Dronten

1.106 Views Bij een brand in een overkapping aan de Ankerplaats in Dronten is een oudere vrouw gewond geraakt. Ze is met brandwonden overgebracht naar het ziekenhuis. Er was al sprake van een uitslaande brand toen de brandweer arriveerde. Hoewel het vuur volgens een woordvoerster van de brandweer snel was […]
×