Politie druk met poging tot in braak Formido Putten

admin
1.106 Views

Bij bouwmarkt Formido aan de Stationsstraat in Putten is zondagavond geprobeerd om in te breken. De politie zocht met behulp van een helikopter en een hond naar de mogelijke daders. De politie is zondagavond met veel mankracht op zoek naar de dader van een mogelijke inbraak bij een bouwmarkt in Putten. Er wordt onder meer met een helikopter en politiehonden gezocht in de omgeving.

De politie rukte met meerdere eenheden uit naar bedrijventerrein Keizerswoert. Ook werd de hulp ingeroepen van een politiehelikopter en werd een speurhond ingezet. Ondanks de uitgebreide zoektocht kon geen verdachte worden aangehouden. Het bleef overigens bij een poging tot inbraak, er is dan ook geen buit gemaakt.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

[UPDATE] Motorrijder gewond naar kopstaart-botsing met twee personenauto’s A28 Soesterberg

1.106 Views Een motorrijder is vanmiddag ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de A28 ter hoogte van Soesterberg. Twee auto’s en een motorrijder zouden met elkaar in botsing zijn gekomen. Een traumahelikopter is op de snelweg geland. De motorrijder is afgevoerd naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek. De […]
×