Vrouw valt hard met fiets in putten

admin
721 Views

In Putten is woensdagmiddag een oudere vrouw ernstig gewond geraakt na een val van de fiets.

De vrouw was met haar fiets gevallen op de Strandboulevard in Putten en liep hierbij een forse hoofdwond op. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor het incident en landde bij de Smitspol in Nijkerk (vlak bij de Mac donalds) waar de ambulance heen is gereden onder politie begeleiding. De vrouw is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

De ambulance met de gewonde vrouw is naar een afgesproken locatie in Nijkerk gereden om de arts op te halen. Foto : André Prophitius

Geef een reactie

Next Post

Brand in afzuiginstalstie bij parketbedrijf barneveld

721 Views Bij Flamingo Parket aan de Harselaarseweg in Barneveld is rond 17.00 uur een grote brand uitgebroken.  Achter het bedrijf staat een filterafzuiginstallatie in brand, meldt woordvoerder Martin van der Poel van de Veiligheid- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM). Er vielen geen gewonden. Vanwege de grote rookontwikkeling en de warmte […]
×