Poolse bus ramt meerdere bomen na botsing met hert bij Putten

admin
809 Views

Een busje met zeven Polen is woensdagochtend in alle vroegte zwaar beschadigd geraakt nadat het in botsing kwam met een hert.

Dat gebeurde op de Garderenseweg bij Putten. Na de botsing met het hert raakte de wagen van de weg en heeft het meerdere bomen geraakt. De ravage is groot, de zeven inzittenden van de bus zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Zowel brandweer als meerdere ambulances spoedden zich vanochtend naar de plek van het ongeval. De politie heeft de weg na het ongeval korte tijd afgesloten om alle hulpdiensten hun werk te kunnen laten doen. De Garderenseweg is inmiddels weer vrij.

Het hert heeft de botsing niet overleefd. Het dier bleek onder de personenbus te liggen. De aanrijding vond plaats op een locatie die bekend staat om Veluws wild dat onverwacht de weg over rent. Een bord langs de provinciale weg waarschuwt de automobilist om de komende 3 kilometer extra goed op te letten en niet harder dan 60 kilometer per uur te rijden.

Geef een reactie

Next Post

Vrouw valt hard met fiets in putten

809 Views In Putten is woensdagmiddag een oudere vrouw ernstig gewond geraakt na een val van de fiets. De vrouw was met haar fiets gevallen op de Strandboulevard in Putten en liep hierbij een forse hoofdwond op. Een traumahelikopter werd opgeroepen voor het incident en landde bij de Smitspol in […]
×