Gemeentemedewerkers voorkomen forse brand in schuur Putten

admin
942 Views

Twee gemeentemedewerkers hebben maandagochtend een forse schuurbrand weten te voorkomen.

De twee reden met hun gemeente wagen over de Huinerweg in Putten tot ze de brand aan de zijkant van de schuur ontdekte, de twee bedachten zich geen raad en onder namen direct actie en alarmeerde direct de brandweer. Één van de twee begon direct met het blussen van de brand.

Bij aankomst van de brandweer waren er geen vlammen meer zichtbaar. De brand is mogelijk ontstaan door smeulende resten van een schoorsteen. De brandweer heeft de schoorsteenpijp moeten verwijderen en een deel van de muur moeten slopen om de brand volledig te blussen. Wat de brand voor schade heeft aangericht is onbekend.

De brandweer heeft de schoorsteenpijp moeten verwijderen en een deel van de muur moeten slopen om de brand volledig te blussen. ©DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

flinke gaslekkage houd Liander uren lang bezig Putten

942 Views Liander kampt met de naweeën van een groot gaslek dat vanmiddag rond 15.30 uur is ontstaan in de buurt van Putten. Het lek ontstond volgens de netwerkbeheerder van gas en stroom, nadat een aannemer een gasleiding doorboorde. De nog onbekende aannemer zou tijdens het ondergronds aanleggen van kabels […]
×