Half uur vertraging door ongeval A28 Putten

admin
955 Views

De file, die aan het einde van de middag op de A28 tussen Harderwijk en Nijkerk ontstond na een botsing, is voorbij.

Aan het einde van de middag meldde Rijkswaterstaat een vertraging van meer dan een half uur. De oorzaak was een botsing tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde nadat de auto’s op de A28 in de richting van Ermelo naar Nijkerk moesten remmen. Niemand raakte gewond. Mogelijk speelde de laagstaande zon een rol.

©️DamianRuitenga

Geef een reactie

Next Post

Brand in schuur snel geblust Nijkerk

955 Views In een schuur aan de Wilgenlaan in Nijkerk heeft zondagavond een brand ontstaan. De brandweer van Nijkerk werd rond zes uur opgeroepen voor de schuurbrand. Bij aankomst was een een flinke rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel geblust.
×